Wina czerwone
Gardenos Tinto Rioja
Hiszpania – DO Rioja
(wytrawne, mięsa, makarony, owocowość jest dobrze zrównoważona z zaznaczoną taniną i kwasowością, poza ciemną śliwką wyczuwalne nuty wędzonki i czarnych oliwek, grona: tempranillo, Garnacha)
Mecenas Cabernet Sauvignon
Hiszpania – Castilla Y Leon
(półwytrawne, zimne przekąski, mięsa, w nosie wyczuwalne nuty papryki, w ustach aznaczone taniny, skoncentrowane, wyraziste)
Grand Moulin MRP Cabernet Sauvignon
Francja – PAY’SD’OC
(wytrawne, mięsa, makarony, intensywny rubinowy kolor, aromat czarnej porzeczki i jagód, wyraźne taniny)
Montepulciano d’Abruzzo DOC – Zonin
Włochy PE (Abruzzo)
(wytrawne, czerwono-rubinowy kolor, bukiet przepełniony aromatami owoców, zharmonizowane, uniwersalne wino idealne na każdą okazję)
Chianti Leonardo da Vinci
Włochy D.O.C.G. Chianti
(wytrawne, wołowina, pasztety, makarony, prawie granatowe, długie z podkreślonym owocem ciemnej czereśni i jeżyny na tle wanilii i mięty, miękkie, aromatyczne, bukiet intensywny z owocową nutą, wyczuwa się wiśnię i mieszankę przypraw)
Valpolicella
Włochy Classico D.O.C.
(wytrawne, grillowane ryby, wołowina, drób, czerwono-rubinowa barwa, przepełnione bukietem dojrzałych wiśni i czarnych jagód, zrównoważone, gładkie i długie)
In Situ Eco Farming Syrah
Chile – DO Valle De Aconcagua Organic Wine
(wytrawne, jasnoczerwone z fioletowymi refleksami, bogate, pełne wino, w nosie aromaty maliny, wanilii i przypraw)
12 e mezzo Primitivo del Salento
Włochy I.G.P.- Varvaglione (Puglia)
(wytrawne, nos intensywny, bogaty w aromat ciemnych wiśni i roślin śródziemnomorskich, dyskretne ciało i przyjemna świeżość)
El Coto Crianza Rioja
Włochy I.G.P.- Varvaglione (Puglia)
(wytrawne, starzone 12-14 miesięcy w beczkach dębowych oraz 6-8 miesięcy w butelkach, aromatyczne o rubinowej barwie, aromaty owocowe, truskawka z lekkim odcieniem wanilii)
Valpolicella Ripasso Superiore DOC
Włochy DOC – Zonin
(wytrawne, dania główne, dania z pieca, sery, mocna struktura, silny aromat, kocia łagodność tego wina, zbliżona do Amarone to efekt dodatkowego 12 miesięcznego doskonalenia w beczce)
Barolo Lodali
Włochy – DOCG Barolo
(wytrawne, aromaty owoców leśnych, grzybów, skóry, przypraw i słodkiego palonego dębu, pełne, eleganckie z jedwabistymi taninami, złożone, aromatyczne z długim finiszem)
Chateauneuf Du Pape La Celestiere
Francja – AOC Chateauneuf Du Pape
(wytrawne, aromaty czerwonych jagód i wiśni przeplatają się z zapachem róży i białym pieprzem, w smaku słodkie maliny,wykończenie gładkie, oznaczone w końcówce odrobiną lukrecji, bardzo ładna długa końcówka wina)
Wina różowe
Nero d’Avola Rosato Sicilia
Francja – AOC Chateauneuf Du Pape
(wytrawne, aromaty czerwonych jagód i wiśni przeplatają się z zapachem róży i białym pieprzem, w smaku słodkie maliny,wykończenie gładkie, oznaczone w końcówce odrobiną lukrecji, bardzo ładna długa końcówka wina)
Wina półwytrawne
Obello Rosso Castelli del Duca
Włochy, Colli Piacentini Bonarda DOC
(półwytrawne, młode, owocowe, bukiet owocowo-kwiatowy, w smaku okrągłe i harmonijne, odpowiednie do dań z makaronu i pizzy)
Obello Bianco Castelli del Duca
Włochy, Colli Piacentini Malvasia DOC
(półwytrawne, młode i owocowe, bukiet owocowo-warzywny, aperitif, dania rybne, Grona 100% Malvasia)
Wina białe
Chardonnay Venezie
Włochy, Indicazione Geografica Tipica
(wytrawne, makarony, ryż, jasne mięsa i ryby, bukiet kwiatowy połączony z aromatami świeżych owoców, dobrze zbalansowane)
Gardenos Rioja
Hiszpania – DOC Rioja
(wytrawne, potrawy z ryb, sałatki, delikatna barwa z zielonkawymi refleksami w zapachu jabłka i gruszki, w tle aromaty grejpfruita i ziół, świeże, delikatne)
Chateau Conqueste Sauvignon Blanc
Francja – AOC Bordeaux
(wytrawne, ryby, owoce morza, wyczuwalne aromaty świeżej limonki oraz kwiatów, dobrze zbalansowana kwasowość w delikatnym ciele)
Soave Salvalai
Włochy Classico D.O.C.
(wytrawne, ryby, sałatki, owoce morza, barwa błyszcząca, jasnosłomkowa, bukiet aromatyczny, delikatny, grona 100% Garganega)
Pinot Grigio Venezie
Włochy IGT Salvalai
(wytrawne, białe mięsa, sałatki, barwa żółtosłomkowa z delikatnymi miedzianymi refleksami, bukiet kwiatowy połączony z aromatami świeżych owoców)
In Situ Reserva Chardonnay
Chile – DO Vale De Aconcagua
(wytrawne, makarony, ryby, barwa jasna ze złotymi refleksami, aromat owoców tropikalnych z nutą wanilii, smak harmonijny z zaznaczoną kwasowością)
12 e Mezzo Malvasia del Salento
Włochy I.G.P. – Varvaglione Puglia
(wytrawne, ryby, owoce morza , sałatki, odnajdujemy w smaku owoce tropikalne połączone z miodem i wanilią, świeże, dobrze zbudowane, harmonijne i trwałe)
Chablis Pierre Olivier
Francja – AOC Chablis
(wytrawne, owoce morza, ryby, typowe dla chablis aromaty cytrusów i jabłek, mineralność w umiejętny sposób przeplata się z przyjemną kwasowością)
Prosecco Brut DOC – Zonin
Włochy Wino musujące
(wytrawne, aromatyczny bukiet, barwa jasnosłomkowa, lekko perłowa,, bukiet intensywny , świeży, owocowy, lekko ziołowy, aperitif, sałatki, dania rybne)
Collard Picard Demi Sec
Francja – AOC Champagne
(półwytrawny szampan, pełny, okrągły z dużą owocowością – aromaty dojrzałych gruszek oraz świeżych jabłek podkreślają subtelną słodycz, która jest zbalansowana delikatną kwasowością oraz mineralnym finiszem)